Acasă Actualitate Doliu în familia TMK…

Doliu în familia TMK…

1490
      Unul dintre oamenii care a făcut parte din echipa ce a relansat fosta fabrică de țevi din Slatina, devenită astăzi TMK Artrom, a încetat fulgerător din viață.
Fost director de Integrare a Producției, Iulian Ciocloavă, un specialist apreciat în modernizarea fabricii de la Slatina ieșise doar de trei luni la pensie. Un accident nefericit i-a curmat viața. Înmormântarea are loc pe 14 august 2019.
Emoționat este mesajul asumat de conducerea și colectivul Diviziei Europene TMK:
„Moartea prematură a acestuia este o pierdere ireparabilă pentru familie, prieteni, colegi și toți cei care l-au cunoscut.
Și-a dedicat companiei ТМК-ARTROM peste patruzeci ani de activitate, aducând o contribuție de neprețuit la consolidarea poziției de lider a companiei. Cu participarea nemijlocită a domnului Iulian Ciocloavă au fost modernizate radical complexele de elaborare a oțelului în uzina TMK-RESITA, precum și producția de țevi din TMK-ARTROM. Au fost date în exploatare și modernizate la TMK-ARTROM atelierele de tratament termic, lucrări de modernizare și punere în funcțiune a unor noi echipamente în atelierele de finisare, acoperire țevi, echipamente pentru control nedistructiv, etc. Pentru activitatea sa îndelungată şi remarcabilă, a primit distincții corporative.
Iulian Ciocloavă a fost o persoană extraordinară. A iubit viața, a fost un sprijin de încredere pentru cei apropiați, s-a bucurat de un respect deosebit din partea colegilor. Un om cu inimă mare, deschis și receptiv, răspândea în jurul său doar energie pozitivă, fiind un exemplu de perseverență în căutarea de soluții noi și eficiente. Așa va rămâne pentru totdeauna în memoria și inimile noastre!
Transmitem sincere condoleanțe rudelor și apropiaților domnului Iulian Ciocloavă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.