Acasă Actualitate DGASPC Olt investește în calitatea îngrijirii alternative

DGASPC Olt investește în calitatea îngrijirii alternative

79
foto: dgaspc-olt.ro
     Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt (DGASPC), parteneră în cadrul proiectului «Team-UP. Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor», împreună cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopției desfășoară, începând cu 1 ianuarie 2019, o campanie de identificare și recrutare a persoanelor cu domiciliul în județul Olt, care doresc să devină asistenți maternali profesioniști.
Obiectivul proiectului este reducerea numărului de copii și tineri plasați în instituții, prin consolidarea rețelei de asistenți maternali profesioniști.
Până acum, în cadrul proiectului, de la perioada de început a implementării, au fost angajați 17 asistenți maternali profesioniști, obiectivul, până la finalul anului 2019, fiind de 40 de asistenți maternali profesioniști.
Pentru îndeplinirea obiectivului DGASPC Olt face apel la persoanele interesate să devină asistenți maternali să se prezinte la sediul instituției de pe Strada Drăgănești Nr. 7, sau să acceseze site-ul instituției. www.dgaspc-olt.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.