Acasă Politic Siminica Mirea, 57 de proiecte legislative propuse

Siminica Mirea, 57 de proiecte legislative propuse

79

Senatorul Siminica Mirea activează, ca membru, în Comisia pentru afaceri europene şi Comisia pentru agricultură, industrie alimentară si dezvoltare rurală. Face parte şi din grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state: Australia, Brazilia, Tunisia, Finlanda.

Aceasta este semnatară a 57 de proiecte legislative, a susţinut nouă declaraţii politice, a adresat 30 de întrebări şi trei interpelări. De asemenea, a luat cuvântul de nouă ori în plen şi a semnat şase moţiuni. În mandatul său de până acum s-a întâlnit şi cu ambasadorul  Tunisiei, care s-a desfăşurat la un nivel diplomatic ireproşabil.

În domeniul transporturilor, senatorul a propus ministerului de resort să monteze separatoare de sens în locurile unde aveau loc des accidente. Dar şi montarea unor pasarele supraterane în Balş. Senatorul a mai solicitat ministrului Transporturilor să prezinte soluţiile pentru fluidizarea traficului din Balş. Ministrul a anunţat că a găsit o soluţie, iar aceasta este aceea de montare a semafoarelor inteligente. Prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, ministerul de resort va demara lucrările de executare a unui sistem de semaforizare la toate cele 12 treceri de pietoni din Balș, în cel mai scurt timp.

Nu poate fi trecut cu vederea proiectul senatorului privind introducerea orelor de prim-ajutor în şcoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.