Acasă Administrație Terasa Dolce Vita, la loc comanda!

Terasa Dolce Vita, la loc comanda!

1133
    Administrația slătineană pune capăt speculațiilor și face ordine. După decizia recalibrării terasei de la Cinema Cafe, din centru, intervenția așteptată, justificată și impusă de starea de fapt, vizează amplasamentul extins pe trotuar, în zona bulevardului Nicolae Titulescu, al locației Dolce Vita.
Măsura, luată de primarul municipiului Slatina, Emil Moț, restabilește normalitatea în cele două zone. Trotuarele rămân accesibile traficului pietonal, iar speculațiile nu-și au fundament. Termenele acordate de primărie sunt în curs, iar dacă titularii nu se vor conforma demolării voluntare, procedura va fi executată pe cheltuiala primăriei, urmând a fi imputată titularilor de la cele două spații.
Decizii salutate și necesare, care arată că nimeni nu este mai presus de lege. Așa cum scrie în art. 16 din Constituția României alin. 2.
Cei care consideră că au scăpat de ochiul vigilent al Primăriei Slatina și se află în situații asemănătoare, sau vor să folosească domeniul public peste limita admisă, au motive serioase de îngrijorare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.