Acasă Actualitate Până la ultimul cal. Până la ultimul câine…

Până la ultimul cal. Până la ultimul câine…

177
        Este o imagine pe care nu o poți ascunde continuu sub preș. Uneori, lucrurile par blocate. Impresia e de… sat cu câini și cu mulți cai. E vorba de peisajul de la intrare în Slatina, imediat după Podul Olt. Acolo unde pasc, pentru că le e foame, cai și vaci. Animale aproape părăsite de stăpânii care au case în zonă…
Târziu, dar niciodată nu e prea târziu, Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina a văzut peisajul. Prin decidenții săi, cei ce au decis să-și încalce fișa postului și să-și extindă domeniul de activitate. De la câini, la cai și vaci. Drept urmare, a fost produs un comunicat de presă:

„Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina, aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Slatina că în perioada anului 2018 s-au capturat de pe domeniul public al municipiului Slatina un număr de 19 ecvidee (cai) și 2 bovine, iar în perioada anului 2019, până la data de 04.07.2019, au fost capturate un număr de 7 ecvidee.

De asemenea, Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân – Slatina desfășoară acțiuni de capturare a ecvideelor, ovinelor, bovinelor și caprinelor, cu precădere în zona Stadion – Podul Olt, blb. Constantin Brâncoveanu și în zona Târgului săptămânal de pe Str. Tudor Vladimirescu, cât și pe întreg teritoriul municipiului Slatina.

Rugăm cetățenii municipiului Slatina ca în momentul în care constată prezența animalelor pe domeniul public în zonele vizate cât și alte zone ale municipiului Slatina, să sesizeze Direcția Poliția Locală Slatina la numerele de telefon 0249/954; 0249/422.245; 0349/883.953”.

Rămâne de văzut peste câte zile vor fi din nou în peisaj animalele triste cărora le e foame și caută verdeață la adăpostul statuii Ecaterinei Teodoroiu… Și, când va fi emis următorul comunicat de presă, despre cât de bine își fac cei de la Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina treaba…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.