Acasă Actualitate Marius Oprescu spune, cu voce tare, ceea ce şoptesc unii

Marius Oprescu spune, cu voce tare, ceea ce şoptesc unii

927

Congresul PSD, anunţat pentru sâmbătă, nu rămâne dator la confruntarea politică, specifică acestui aprtid, atunci când este chemat poporul pesedist să-şi aleagă şefii. În afara simulacrului de alegeri, când a fost votat Dragnea de toţi mebrii de partid, în rest, în decursul timpului, alegerile au avut culoare. De data asta, disciplina internă nu-şi mai are rostul. Marius Oprescu, preşedintele executiv al PSD Olt, citat de evz.ro, intră în joc. Remarca sa vizează salvatorii de partid, cei care, pe la ei pe acasă, câştigă experienţă şi doar atât.

„Pe pozițiile doi și trei sunt două personaje alese probabil pentru a ne învăța cum să pierdem alegerile. La alegerile din 26 mai, Mariu Dunca a obținut la Brașov 15%. La Bistrița Năsăud, Daniel Suciu a avut 22%. Noi am avut 44%. Ce să învățăm bun de la ei?”, a afirmat Oprescu. Acesta a adăugat că cele mai potrivite persoane pentru a conduce partidul ar fi Paul Stănescu și Lia Olguța Vasilescu, care „au câștigat toate alegerile”, a declarat Marius Oprescu.

De precizat că organizaţia de la Olt a obţinut, la alegerile europarlamentare, scorul de 44%, al doilea în clasamentul pe ţară. Cu Olguţa, de la Dolj, ar fi o problemă, care a luat bătaie la Craiova, acolo unde îi candidase soţul, pe un loc ultraeligibil. Dar, chiar şi aşa, remarca lui Oprescu de la Olt, nu poate fi combătută. Nici de Dunca, de la Braşov, nici de Suciu, de la Bistriţa, şi nici de Oprişan, de la Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.