Acasă Actualitate Olt – Evaluarea Naţională. Opt de zece…

Olt – Evaluarea Naţională. Opt de zece…

146

În urma afişării rezultatelor de la Evaluarea Naţională 2019, opt absolvenţi ai clasei a VIII-a au promovat cu medii maxime. Există, însă, şi rezultate care întristează. Cinci elevi din judeţul Olt au fost notaţi doar cu punctele din oficiu.
Opt elevi din judeţ sunt exemplu bun pentru toţi: Carmen Maria Albotă, de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, Ana Maria Andreea Dragomir, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brîncoveanu” Slatina, Alexandra Andreea Buto, de la Liceul cu Program Sportiv Slatina, Bianca Ioana Fărcăşanu, de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Caracal, Maria Măricuţoiu, de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, Robert Alexandru Pîrvu, de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, Cristina Marina Postelnicu, de la Şcoala Gimnazială Orlea, Lucia Maria Vasilescu, de la Şcoala Gimnazială „Florin Diţuleasa” Vităneşti – Sârbii Măgura.
Toţi cei care au susţinut examenul şi nu sunt de acord cu notele pe care le-au primit, le-au putut contesta în ziua afişării. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.