Acasă Actualitate Din agenda deputatului Marius Iancu

Din agenda deputatului Marius Iancu

62

Deputatul Marius Iancu a participat, recent, la un forum organizat în contextul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, organizat de un trust românesc de presă:
„Am participat la forumul Managementul integrat al frontierelor în contextul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene”, organizat de Intact Media Group. România pierde, anual, miliarde de euro din cauza contrabandei cu țigări, băuturi alcoolice, legume, fructe și combustibil și, de aceea, este nevoie de schimbări legislative rapide pentru reducerea traficului ilicit, de intensificarea operațiunilor la punctele de trecere a frontierei interne a UE cu Bulgaria și Ungaria și de investiții în aparatură și echipamente.”

De curând, moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a picat cu 200 de voturi, fiind necesare 233 pentru a putea trece.
„PSD rămâne, în continuare, la guvernare după ce moțiunea depusă de partidele de Opozitie nu a trecut, fiind votată de numai 200 de parlamentari. De aceea, avem responsabilitatea să continuăm proiectele începute și să asigurăm României stabilitate și creștere economică, avem responsabilitatea să nu ne dezamăgim electoratul, membrii de partid și simpatizanții noștri și să aratăm că am învățat lecția votului negativ pe care l-am primit la alegerile europarlamentare. Avem responsabilitatea să ne reorganizam și să redevenim un partid puternic și unit care are sustinerea românilor. Suntem la guvernare, avem majoritate în Parlamentul României și avem, încă multe de făcut pentru români.”, spune Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.