Acasă Politic Rezoluţia de la Slatina. Paul Stănescu, preşedinte executiv la PSD

Rezoluţia de la Slatina. Paul Stănescu, preşedinte executiv la PSD

147

Vineri, 21 iunie a.c., a avut loc o conferinţă judeţeană extraordinară a PSD Olt. La această şedinţă s-a stabilit numărul de delegaţi la Congresul Extraordinar al PSD din 29 iunie a.c. Astfel, la congres vor merge, din partea PSD Olt 157 de delegaţi (conducerea, parlamentari, primari, consilieri judeţeni şi locali). Tot în cadrul conferinţei, cei prezenţi au votat o rezoluţie de susţinere a preşedintelui PSD Olt, Paul Stănescu, pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD naţional.
„Sunt într-o situaţie foarte delicată şi o spun foarte sincer. Am spus public că nu voi candida. Sunt preşedintele organizaţiei PSD Olt şi nu m-am pus eu acolo ci am fost ales de colegii mei. Ar trebui să cred eu, în primul rând, în proiectul care va decurge din acest Congres. Va rămâne ca, în ultimele câteva zile care au mai rămas până la Congres, să mă gândesc bine, să analizez, alături de toţi colegii mei, în primul rând cei din judeţ, şi să decid dacă voi candida sau nu la funcţia de preşedinte executiv al PSD la nivel naţional”, a spus Stănescu.

„Altă întrebare”…
Întrebat de reporterul Ziarul de Olt, în cadrul conferinţei, despre ce măsură s-ar impune în dreptul ministrului de Externe, Theodor Meleşcanu, şi ministrului de Interne, Carmen Dan, referitor la organizarea alegerilor europarlamentare în Diaspora, respectiv evenimentele din 10 august 2018 şi alte câteva de anul acesta, preşedintele PSD Olt, Paul Stăescu a răspunz zâmbind şi sec: „Altă întrebare”.
Până la redactarea articolului, fostul ministru al Justiţiei, deputatul Florin Iordache, nu a cerut drepturi de autor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.