Acasă Actualitate Despre un apel. Al unui primar de la Balș…

Despre un apel. Al unui primar de la Balș…

1128

     Pornind de la o postare cu apelul primarului de la Balș, pusă pe pagina de facebook a Primăriei…
Mădălin a deschis fereastra. La primăria unde încă este primar. Disperat, înțelegând că sfârșitul nu-i aici, dar nici departe, Mădălin Teodosescu, primarul Balșului, umblă la coarda cu emoții, la cutia cu maimuțe.

Așa a apărut… APELUL făcut de acesta pentru ca guvernanți să salveze Balșul și locuitorii acestui oraș. Adică, traficul de coșmar, cele 30 de mii de mașini care trec zilnic prin oraș, lipsa pasarelelor, a drumurilor noi, țin de alții. În aceste situații, cu primul demers făcut în acest sens, e greu de crezut că de mâine în Balș va fi mai bine…
Când ai un primar care după aproape un deceniu se uită și el pentru prima oară pe fereastră și vede ce e afară, e greu de anticipat ce se va întâmpla data viitoare, când se va uita din nou pe fereastră… Ce va observa atunci primarul de la Balș?
Și, dacă tot apelează la alții, ca să rezolve ce este în oraș, de ce nu pleacă de pe acum? Într-un concediu sau în căutarea unui loc nou de muncă? Rezultatul de la ultimele alegeri i-au arătat drumul spre Șomaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.