Acasă Politic PNL Dolj. S-au luat după Voiculescu de la Olt…

PNL Dolj. S-au luat după Voiculescu de la Olt…

426
       Tonul l-a dat Organizația PNL Olt, când imediat după alegerile europarlamentare, la propunerea președintelui Liviu Voiculescu, aleși locali, primari, consilieri, viceprimari, au fost excluși din partid pentru păcatul coabitării cu adversarul de la PSD. Decizia de atunci, amplu comentată și întoarsă pe toate fețele de liberalii de la Olt și chiar de la centru.
La mai bine de o săptămână distanță, aceeași modalitate a fost pusă în practică și la Dolj. Acolo unde primarii din Mischii, Sadova, Radovan, Sălcuța, Daneț, Teslui, Catane, Gighera, Galicea Mare, au fost radiați din calitatea de membru al PNL Dolj.
Comunicatul oficial al liberalilor doljeni seamănă izbitor cu motivația exprimată de Liviu Voiculescu acum aproape două săptămâni, pe spețele de la Olt: „Decizia adoptată de către forul de conducere al PNL Dolj a avut la bază susţinerea publică a unui alt partid politic şi a unei alte doctrine politice de către cei nouă primari, respectiv încălcarea Art.22, alin.2, lit.c din Statutul Partidului Naţional Liberal. Atitudinea afişată public şi acţiunile celor menţionaţi mai sus au constituit grave abateri de la prevederile statutare, abateri pe care PNL Dolj nu le tolerează. Înţelegem totodată, prin acesta, să tragem un semnal de alarmă în ceea ce priveşte responsabilitatea aleşilor locali faţă de cetăţenii care i-au votat şi faţă de partidul pe listele căruia au fost aleşi”.
Dacă a fost plagiat, în cazul liberalilor doljeni, a fost și gata… Important e că modelul de la Olt prinde în toată țara. Cu siguranță, Voiculescu nu va cere drepturi de autor pe modelul promovat în premieră la Olt…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.