Acasă Actualitate Şoferi beţi criţă. Se ţineau de volan…

Şoferi beţi criţă. Se ţineau de volan…

185

Polițiștii oltenu au dat peste şoferi care se aflau ubb influența băuturilor alcoolice. Aceştia au aplicat legea, iar şoferii au aflat… când s-au trezit. Poate au conştientizat cât de grav e să te urci beat la volan.

„Pe raza comunei Grădinari pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii au oprit în trafic un conducător auto, în vârsta de 49 de ani. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,57 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.
În aceeași zi, pe Drumul Județean 641, în afara localității Cezieni, polițiștii au depistat un bărbat, de 42 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, prezentând o concentrație de 1,16 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.
Pe Drumul Județean 544, pe raza localității Brastavățu, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 58 de ani, din orașul Corabia, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,96 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.”, spun poliţiştii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.