Acasă Politic Balș. Liberalii își caută candidat la primărie!

Balș. Liberalii își caută candidat la primărie!

480

      E nemulțumire în cadrul Organizației Județene Olt a Partidului Național Liberal. Președintele Liviu Voiculescu nu pierde nicio ocazie pentru a arăta că scorul obținut la Olt putea fi mult mai mare.

În consecință, execuția publică a primarilor aleși pe listele PNL de la Izbiceni, Scornicești și Pleșoiu; a viceprimarului de la Vulpeni și a altor aleși locali, arată că s-a terminat cu jocurile de culise și… dublu standard. În consecință, pe lângă declarațiile publice care i-au vizat pe cei de mai sus, surse neoficiale din PNL Olt spun că în capul listei ar fi trebuit să se afle primarul liberal de la Balș, Mădălin Teodosescu. Acesta a pierdut, rușinos, alegerile europarlamentare, chiar acasă, la Balș, având și o poziție onorabilă pe lista de propuneri pentru europarlamentare. Mai mult, Ady de la Balș mai este și președintele Asociației Orașelor din România, iar aceleași surse se întreabă cum va da el ochii cu colegii săi din Asociație, cât de legitim mai este în fața acestora. Revolta împotriva lui Teodosescu de la balș e legitimă. Este de notorietate faptul că în 2016, la alegerile locale, și-a declarat apartenența la partid doar cu câteva zile înainte de depunerea dosarelor de candidatură.
Rămâne de văzut doar ziua când vor fi luate măsurile ce se impun la Balș. Asta, dacă conducerea județeană a PNL Olt vrea să aibă acolo un candidat demn, liberal și cu șanse…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.