Acasă Politic PNL Olt: „Gata cu jocurile de culise!”

PNL Olt: „Gata cu jocurile de culise!”

305

A doua zi de marţi, după alegeri, la o săptămână de la alegerile care vor rămâne în istorie, liderii locali ai PNL Olt, Liviu Voiculescu, alături de președintele PNL Slatina, Viorel Dumitrescu şi prim- vicepreședintele organizației județene a PNL Olt, primarul comunei Studina, Marian Vasile, au susţinut o conferință de presă. Teme au fost multe, dar cea mai importantă a fost cea referitoare la epurările recente din PNL. Recent, au fost excluşi primari, viceprimari și consilieri locali ai PNL Olt, preşedintele formaţiunii ne mai fiind de acord ca membri ai partidului să promoveze însemnele sau doctrinele altor partide.

„Așa cum este firesc după rezultatul alegerilor în ședința Biroului Politic Județean, de joi, am făcut și o analiză asupra rezultatelor obținute de fiecare localitate în parte din județul nostru. În urma analizei pe care am făcut-o împreună cu colegii din Biroul Politic Județean, am decis să luăm anumite măsuri și aceste măsuri sunt următoarele: am propus pentru excludere un număr de patru primari. Este vorba despre primarul de la Scornicești, primarul de la Izbiceni, primarul de la Pleșoiu și primarul de la Vulpeni. De asemenea, aceeași propunere de excludere pentru viceprimarii de la Pleșoiu și Vulpeni, împreună cu trei consilieri locali de la Pleșoiu și doi consilieri locali de la Vulpeni. De asemenea, s-a luat decizia dizolvării organizațiilor Optași-Măgura, Pleșoiu și Vișina Nouă și au fost sancționați cu avertisment consilierii locali dintr-un număr de 21 de organizații. Urmează conform procedurii, conform statutului ca în ședința de joi cei propuși pentru excludere să se prezinte dacă doresc în fața Biroului Politic Județean.”, a spus preşedintele Voiculescu.

Liviu Voiculescu a fost categoric şi când a declarat că nu mai acceptă duplicitate şi jocuri de culise, care nu fac bine partidului şi sunt neconforme cu statutul:
„În cadrul filialei Olt s-a terminat cu jocurile duble, s-a terminat cu jocurile de culise și s-a terminat cu nemunca. Cine vrea să rămână alături de noi cu mare drag îi suntem buni prieteni, buni colegi. Cine dorește să aibă o atitudine duplicitară, să joace și cu PNL-ul și cu PSD-ul așa cum din păcate s-a mai obișnuit prin filiala noastră, fie că este vorba de primari, parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali nu se mai poate acest lucru, atâta timp cât eu și colegi mei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.