Acasă Actualitate La Caracal. Întâlnire liberală

La Caracal. Întâlnire liberală

720

Liderii olteni liberali: Liviu Voiculescu, preşedinte PNL Olt, Marian Vasile, prim-vicepreședinte PNL Olt, Cristi Pavel, președintele PNL Caracal, alături de invitatul special, liberalul Siegfried Mureșan, au susținut o conferinţă de presă la sediul PNL Caracal, miercuri, 22 mai a.c.

Cei patru au vizitat mai multe localităţi din sudul judeţului Olt, mai precis: Corabia, Studina, Drăgăneşti-Olt. În cea din urmă localitate, liberalilor nu le-a plăcut condiţia în care se găseşte oraşul, slab urbanizat.
„Mi-aş dori ca toţi oltenii să înţeleagă că este nevoie de o reformare a clasei politice, este nevoie de un alt mod de a gândi şi de a acţiona în sfera politică. Vreau o politică bazată pe bun-simţ şi respect faţă de cetăţeni. Vreau ca oamenii să înţeleagă că cel mai important este dialogul, să discuţi despre cine eşti şi ce vrei să faci în politică. Vreau să nu mai existe ură, pentru că acest lucru ne costă. În rest, aştept un rezultat foarte bun pentru olteni la scrutinul de duminică”, a spus Marian Vasile, prim-vicepreşedinte PNL Olt şi primar al comunei Studina.
Tot acesta a mai spus că în anul 2020, după alegerile locale, Caracalul va avea un primar liberal.

Siegfried Mureșan, invitatul special al întâlnirii liberale de la Caracal, a spus că, pentru el, cel mai important lucru din vizitele efectuate în localităţile menţionate, a fost contactul cu cetăţenii şi problemele lor. Politicianul cunoaşte foarte bine problemele cetăţenilor din Olt, dar şi ale celor din celelalte zone ale României. Din calitatea sa, pe care o deţine în forul legislativ european, acesta a solicitat bani pentru a se putea acoperi pagubele de pe urma pestei porcine, bani care au fost daţi României. Acesta este un exemplu dintre multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.