Acasă Actualitate Sărbătoare mare la Piatra-Olt, de ziua oraşului

Sărbătoare mare la Piatra-Olt, de ziua oraşului

1110

Marţi, 21 mai, de ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, oraşul Poatra-Olt se îmbracă în straie de sărbătoare. Primăria și Consiliul Local Piatra Olt îşi invită fiii localităţii şi nu numai la o mare sărbătoare – Ziua Oraşului Piatra-Olt.
Evenimentul va debuta la ora 10:00, cu Concursul de Cai, care se află la prima ediţie. Concursul va avea două secţiuni: „frumusețe” și „tracțiune.
De la ora 11:00 până la ora 14:00 vor avea loc serbări şcolare.
Spectacolul propriu-zis va debuta la ora 16:40, cu un program artistic oferit de elevii Şcolii de Arte şi Meserii, Secţia Piatra-Olt. Aceştia sunt urmaţi de Ansamblul de Dansuri Populare ACIDAVA – Piatra-Olt.
Seniorii ceţării, care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, ani de iubire şi fidelitate, vor fi premiaţi de administraţia locală în cadrul galei „Nunta de Aur”.
La 17:50, rapsodul oltean Ion Creţeanu, va susţine un recital. Seria recitalurilor va continua cu nume precum: Simona Monete, Nicolae Datcu, Olguţa Berbec, Adrian Enache.
Delia va susţinu eun concert plin de sunet, culoare şi energie, aşa cum doar ea ştie să facă, începând cu ora 21.15. Seara se va încheia la ora 22:00, cu un joc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.