Acasă Actualitate ACoR Olt merge mai departe! Vineri, 10 mai, ședință ordinară…

ACoR Olt merge mai departe! Vineri, 10 mai, ședință ordinară…

132
      Un bun prilej pentru majoritatea primarilor olteni de a fi la aceeași masă și de a discuta despre starea națiunii sau despre ce-i frământă pe fiecare dintre ei, este ședința Filialei Județene Olt a Asociației Comunelor din România și Adunarea Reprezentanților Parteneri în Sistemul de Cooperare privind activitatea de audit public intern.
Reuniunea, prezidată de președintele ACoR Olt, primarul comunei Nicolae Titulescu, Gheorghe Florin Tiutiu, are loc vineri, 10 mai 2019, începând cu ora 10:00, în incinta amenajată lângă Casa Căsătoriilor din Slatina, de pe dealul Grădiște.
Va fi supus spre dezbtatere bugetul de venituri și cheltuieli pe 2019, aprobarea bilanțului contabil aferent anului 2018, aprobarea raportului privind activitatea de audit public intern, cât și alte teme de interes comunitar și administrativ.
Întâlnirea vine să confirme faptul că la Olt, sub conducerea lui Florin Gheorghe Tiutiu, ca președinte, și a lui Ilie Chitez – primarul din Bobicești, ca președinte executiv, ACoR Olt rezistă în pofida tuturor intențiilor de amestec intern, sesizate în ultima vreme, în treburile Asociației…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.