Acasă Actualitate Înjunghierea de la „Pişta”. Povestea lui Ţăndărică, Săvulescu şi Enache

Înjunghierea de la „Pişta”. Povestea lui Ţăndărică, Săvulescu şi Enache

1425

Barul este un univers aparte. Acolo se bea… Unii vin… alţii ţuică. Unii intră să bea, alţii pleacă băuţi. Printre ei, şi unii care au, pe lângă banii pentru ceva util casei, nişte arme albe. Oricum, niciun narator nu poate reda o poveste aşa cum o poate face un comunicat. Unul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt:

„Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus prin ordonanţa din 16.04.2019, ora 15,30, reţinerea inculpatului E.C.C., în vârstă de 35 ani, din oraş Drăgăneşti Olt, sat Comani, judeţul Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat, prev. de art. 32 alin.1 C.p. rap. la art. 188 alin.1 C.p. – art. 189 alin. 1 lit. a şi f C.p.
În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 15.04.2019, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan cu persoanele vătămate Ţăndărică Floricel (în vârstă de 51 ani) şi Săvulescu Iulian (în vârstă de 60 ani), în barul cunoscut sub denumirea Pişta, din sat Comani, oraş Drăgăneşti Olt, inculpatul Enache Constantin Cosmin, a părăsit localul şi a revenit în scurt timp cu un cuţit cu care a intenţionat să îi secţioneze gâtul persoanei vătămate Săvulescu Iulian, însă nu a reuşit deoarece acesta s-a ferit, după care cu acelaşi cuţit a înjunghiat-o pe persoana vătămată Ţăndărică Floricel în zona paraombilicală dreapta, în timp ce se aflau în faţa acelui bar, provocându-i leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa
Din cuprinsul constatărilor preliminare emise de SJML Olt, persoana vătămată Ţăndărică Floricel prezintă în regiunea paraombicală dreapta, o plagă oblică descendentă, dinspre lateral spre medial, de 8 cm., suturată, cu marginile netede, iar în regiunea xifo suprapubian, o plagă postoperatorie de aproximativ 20 cm., suturată.
În flancul drept, s-a montat un tub de dren, pe care se exteriorizează sânge (în punga colectoare, aproximativ 100 ml.). S-a concluzionat că persoana vătămată Ţăndărică Floricel, a prezentat o leziune traumatică, ce s-a putut produce la data de 15.04.2019, prin lovire cu corp tăietor-înţepător (leziunea consemnată la pct.1), care i-a pus în primejdie viaţa şi care a necesitat pentru vindecare, un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale.
Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.