Acasă Actualitate Marius Iancu: „Un viitor pentru tineri, în România”

Marius Iancu: „Un viitor pentru tineri, în România”

409

Deputatul Marius Iancu afirmă că măsurile economice și sociale, adoptate de Guvern și Parlament, au fost de ajutor pentru cei au dorit să cumpere o locuință, o mașină sau sa ia credite pentru studii, astfel aceştia putând să rămână în ţara lor.
„Din octombrie, 2018, tinerii care nu au un loc de muncă sau care sunt în perioada studiilor pot lua credite fără dobândă de până la 40.000 lei, iar dacă se vor angaja pe perioadă derularii creditului, vor putea să solicite încă 20.000 lei, în baza unei adeverințe de la angajator. Garanția statului este de 80%, tot autoritățile urmând să acopere dobânda.
Programele «Prima casă» și «Prima mașină» continuă, iar tariful mediu al politelor RCA pentru tineri a fost redus cu 20%. S-au finalizat peste 100 din cele 1500 de locuințe sociale destinate familiilor dezavantajate, program care va fi implementat până în 2020.
Toți angajatii din domeniul IT beneficiază de scutirea de impozit pe venit, de la 1 februarie 2018, această măsură fiind extinsă și pentru programatorii studenti.”, spune acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.