Acasă Actualitate La Schitu. Violatorul unei bătrâne, arestat preventiv

La Schitu. Violatorul unei bătrâne, arestat preventiv

80
sursa: www.reporterntv.ro
sursa: www.reporterntv.ro

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Schitu, a pătruns ilegal în casa unei bătrâne de 82 de ani. Bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a abuzat sexual de bătrâna, care le-a declarat organelor de cercetare că îl cunoştea pe făptaş.

„Menţionăm că persoana vătămată a arătat că îl cunoaște pe inculpat ca fiind o persoană care consumă în mod frecvent băuturi alcoolice, având și deviații de comportament, motiv pentru care nu a discutat prea mult cu acesta și nici nu l-a chemat să o ajute la treburi gospodărești, iar în noaptea de 29/30 martie 2019, s-a speriat foarte tare de prezența acestuia în locuința sa, nu a opus rezistență fizică pentru că i-a fost teamă că va fi omorâtă.
La propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, în baza încheierii din data de 31.03.2019, Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.03.2019 şi până la data de 29.04.2019.”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.