Acasă Actualitate Un copil, abuzat sexual într-o pizzerie. Făptaşul este lăsat liber de lege

Un copil, abuzat sexual într-o pizzerie. Făptaşul este lăsat liber de lege

247

Cu toate că Slatina este un oraş cu oltence frumoase, unii indivizi au diverse preferinţe neacceptate de majoritate. Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a intrat în pizzeria de vizavi de CEC, unde s-a aşezat lângă un puşti de 12 ani. Bărbatul l-a ţinut strâns de mână şi a comis acte de natură sexuală explicite.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor, prev. de art. 221 alin. 1 C. pen. şi ultraj contra bunelor moravuri, prev. de art. 375 C. pen.”, se arată în comunicat.

Bărbatul se află sub control judiciar pe o perioadă de 60 zile şi are de respectat următoarele obligaţii: să se prezinte la organele judiciare ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată organele de urmărire penală cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la I.P.J. Olt, conform programului de supraveghere sau ori de câte ori este chemat; să nu depăşească limita teritorială a judeţului Olt decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent; să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; să nu frecventeze baruri, discoteci, restaurante, săli de jocuri de noroc sau localuri în care se consumă alcool; să nu deţină, să nu foloasească şi să nu poarte arme; să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoana vătămată şi cu martorii din dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.