Acasă Actualitate N-o fi găsit și el o poză cu ceva din toată comuna?

N-o fi găsit și el o poză cu ceva din toată comuna?

1717
Despre fotbaliștii care dau cu piciorul unei cariere de succes, se spune că s-au născut… talent și au sfârșit… speranță. E valabil, uneori, și în administrație.
Spre exemplu, la Vișina Nouă, unde oamenii au și acum așteptări în fața porții (nu de fotbal) de la tânărul primar Florin Cristian Țol. Evident, în discuțiile obștești, primarul dă vina pe guvern, pe parlamentari, pe toată lumea. Chiar și pe aparatul propriu al primăriei…
Însă, mirarea cea mai mare e atunci când, chiar pe pagina de deschidere a unui canal de informare de tip social-media, primarul de la Vișina Nouă n-a găsit o poză cu ceva din comună. De meritat de pus în gazeta de perete a lui Mark Zuckerberg. Altfel, cine știe, s-o fi reprofilat omul sau o fi în curs de formare profesională. O imagine de acest gen, tot în social-media, e întâlnită, cu precădere, la taximetriștii de escorte. Până atunci, probabil că o astfel de mașină ar trebui să primească locuitorii din Vișina Nouă, care nu lucrează la primărie, dar care plătesc taxe și impozite, să mai voteze cu amândouă mâinile, partidul și primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.