Acasă Actualitate Virgil Delureanu a pus piciorul în prag!

Virgil Delureanu a pus piciorul în prag!

688
        Constatarea stării de fapt, a incapacității ROSAL GRUP SA de a opera conform unui contract asumat, activitatea de colectare și transport a deșeurilor din județul Olt, spre depozitul de la Bălteni, a aparținut vicepreședintelui Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu. Cel care, față de administrația efectivă de la OLT-ECO a văzut exact ce era de văzut. Mai mult decât atât, Delureanu și-a asumat o poziție pertinentă, publică, pe seama situației de fapt, cât și a perspectivei pe termen scurt și mediu.
Iată ce spune demnitarul oltean, cel care a rezistat presiunilor venite dinspre ROSAL și avocații acestei companii:

„Autoritatea contractantă ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ «OLT-ECO» e emis marți, 19 martie 2019, o notificare de reziliere a contractului de delegare, prin concesiune, a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale și altor fluxuri de deșeuri de pe raza județului Olt către operatorul economic SC ROSAL GRUP SA pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale asumate.
Urmează reluarea demersurilor necesare, respectând pașii procedurali, în vederea concesionării gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor de pe raza județului Olt.
În momentul de față, colectarea deșeurilor, atât din mediul urban (municipii și orașe), cât și din mediul rural nu va fi afectată și se va face, în continuare, prin intermediul operatorilor existenți în fiecare zonă (președinte ADI OLT-ECO, Virgil Delureanu)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.