Acasă Actualitate Nimic dinspre Rosal!

Nimic dinspre Rosal!

206
foto: internet

Contractul dintre Rosal şi Unitatea Administrativ-Teritorială Olt privind colectarea şi transportul deşeurilor trebuia să înceapă pe 15 ianuarie 2019. S-a mai dat un termen, cu îngăduinţă şi compasiune: 15 martie a.c. Un termen până la care compania de salubritate trebuia să asigure 70 de maşini noi şi peste 90.000 de containere tip tomberon, pentru fiecare gospădărie din judeţ.

15 matie a fost vineri şi a trecut. Până pe 19 martie, nicio informaţie din pareta Asociaţiei Intercomunitare Olt Eco, acolo unde director este Ion Neţoi, care este de negăsit. Spun surse din anturajul acestuia că a fost văzut ultima oară privind spre cer, căutând un elicoper funcţional, care să-l ducă cât mai departe de miezul fierbinte al problemei.
Rămâne de văzut când se va decide constatarea unei stări imposibile de fapt în dreptul lui Rosal şi ce se va dispune, pentru că la mijloc este vorba de un proiect în care s-au investit foarte mulţi bani europeni… aruncaţi la gunoi.
Contractul iniţial a fost semnat încă din 22 septembrie 2018, timp suficient pentru îndeplinirea condiţiilor iniţiale. Oricum, subiectul e de actualitate. Orice intervenţie în afara cadrului legal, asumată în contract, e riscantă. Pentru cine şi-o asumă. Până atunci, gunoaiele sunt cea mai mare problemă a judeţului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.