Acasă Actualitate La Tia Mare. 14 bestii cu chipuri de oameni

La Tia Mare. 14 bestii cu chipuri de oameni

343

14 barbaţi au tăbărât pe un bărbat din Tia Mare, cu bâte şi elemente solide de luptă. Totul a pornit de la un conflict pe care bărbatul agresat l-a avut cu unul dintre făptaşi. Evenimentul a avut loc la o terasă din localitatea amintită. Iată comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia

„La data de 13.03.2019, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Corabia, la propunerea procurorului de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpaţilor Z.V. de 37 de ani, Z.M. de 35 de ani, D.M. de 28 de ani, D.C.-F. de 28 de ani şi P.S. de 32 de ani, toţi din oraşul Corabia, jud. Olt, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe și tulburarea ordinii si liniștii publice, fapte prev. şi ped. de art.193 alin 2, si art. 371 din C.pen cu aplic. art.38 alin. 2 și art 77 lit. a din C.pen. La data de 23.02.2019 persoana vătămată M.D. de 32 de ani din com. Tia Mare, jud. Olt, a avut un conflict cu inculpatul Z.M. din orașul Corabia, jud. Olt.
În ziua de 26.02.2019, în jurul orelor 1300, în scop de răzbunare, inculpaţii P.G., D.I., D.M., D.S., D.V., D.V., S.T., M.S., M. B.-F., Z.V., Z.M., D.M., D.C.-F. şi P.S., s-au deplasat pe raza com. Tia Mare, jud. Olt, , au găsit persoana vătămată M.D. pe terasa magazinului S.C. A.D.G. S.R.L. şi i-au aplicat mai multe lovituri cu bâte, pumni, picioare și boxuri metalice, provocându-i leziuni a căror vindecare necesită un număr de 45-50 zile îngrijiri medicale, prin modul de organizare şi cruzimea de care au dat dovadă creând panică în rândul populației pe raza comunei Tia-Mare, jud. Olt. Cu privire la inculpaţii P.G., D.I., D.M., D.S., D.V., D.V., S.T., M.S., M. B.-F., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a dispus cercetarea acestora sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile începând cu data de 13.03.2019.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.