Acasă Actualitate Balș. Drumul de la primărie la mitocănie…

Balș. Drumul de la primărie la mitocănie…

269
          Săptămâna trecută, pe 7, cu o zi înainte de 8 martie, să fie bine, ca să nu fie rău, femei cu simpatii social-democrate, de la Balș, s-au întâlnit să se simtă bine. Să se cunoască, să vorbească, să pună țara la cale și să pregătească, poate, la corectura finală, primul volum de bancuri despre ce înseamnă să treci prin Balș, când te duci de la Slatina la Craiova.
Au consumat moderat și cu bun simț. În niciun caz, fasole de la primărie, servită la 25 de lei porția, în sfânta zi de 1 decembrie 2018. N-au fost excese. N-au folosit topoganele achiziționate de primărie, la niște prețuri pe care numai comercianții de la Potcoava le pot vinde, acolo unde e rost de o afacere… cinstită.
Evenimentul ar fi trecut neobservat, dacă nu s-ar fi întâmplat ca a doua zi, un edil din primărie, întâlnindu-se, să zicem întâmplător, cu niște doamne participante de la eveniment, nu le-ar fi reproșat acestora de scopul și durata vizitei petrecute cu o seară mai devreme.
În fața acestei situații, gândind că până la alegerile locale mai este un an, de unde atâta frică? De o masă, unde ponderea semnificativă a fost dată de niște doamne și domnișoare care nu candidează la Primăria Balș. Aia cu fasole și topogane…
Articolul precedentLămuriri din partea DSVSA Olt
Articolul următorAGRESIVITATE ȘI MANIPULARE PRIN TELEVIZIUNE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here