Acasă Actualitate UN ALTFEL DE MĂRȚIȘOR

UN ALTFEL DE MĂRȚIȘOR

231
Voluntariatul
Primăvara începe cu luna martie, cu soare, gâze, fluturi atât în stomac cât și în aer, cu păsărele care ne încântă auzul și cu tot felul de emoții… Ziua Internațională a Femeii – o zi în care femeia este prețuită pentru tot ceea ce face.

Elevii Școlii gimnaziale Poboru au muncit din greu dar cu multă plăcere și bucurie pentru a confecționa felicitări cu ocazia zilei de 8 Martie și, sub deviza „DĂRUIEȘTI ȘI CĂȘTIGI : MULȚUMIRE,FERICIRE, BUCURIE”, le-au ” vândut” colegilor, dascălilor și nu numai…
Aceștia, sub îndrumarea consilierului educativ- prof. Diana Constantinescu și a responsabilului SNAC (strategia națională de ajutorare comunitară)- Magdalena Catana, au mers prin comună și au dăruit felicitări- primind în schimb bănuți.
Primăria comunei Poboru nu a trecut nici ea neobservată- mulțumim tuturor angajaților dar și domnului primar Marian Bărăscu pentru contribuția lor.
Mulțumim tuturor dascălilor implicați , părinților, patronilor de magazine din comuna Poboru și nu în ultimul rând, doamnei director Radu Camelia.
Suma? ….nu este uriașă: 500 ron. Acești bănuți vor ajunge la centrul de persoane cu disabilități <Fundația TREBUIE>, filiala Slatina.

Vă mulțumim copii cu suflet mare!!!
Prof. Catana Magdalena

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.