Acasă Actualitate Demisie la Piatra-Olt!

Demisie la Piatra-Olt!

860
          Unul dintre cei mai vocali consilieri locali din actuala componență a Consiliului Local Piatra-Olt, Ilie Sterie, și-a anunțat demisia din funcția obținută în urma alegerilor locale din vara lui 2016. Bine conectat la problemele comunității, pertient în pozițiile publice, cu priză la comunitate, văzut cu șanse reale în competiția pentru funcția de primar la Piatra, Sterie, prin această demisie, își pregătește o nouă carieră. Retragerea sa este văzută în dublu sens: ca o abdicare de la traseul menționat mai sus, sau ca o pregătire pe o nouă turnantă pentru funcția de edil al orașului din centrul județului.

Contactat telefonic, fostul consilier local ALDE de la Piatra-Olt confirmă demisia, „din motive personale”. Neoficial, acesta ar urma să se alăture echipei liberale de la Piatra-Olt, acolo unde există un nucleu dur, chiar și după plecarea lui Dan Stana, în interes de serviciu, din partid, spre alte obiective.
O poziționare a lui Sterie în PNL anulează așa-zisul nucleu conservator pe care fostul liberal Stana l-ar avea la purtător pentru a-l folosi să încline balanța la alegerile de la anul. Joaca este la început! Cert e un singur lucru: a început meciul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.