Acasă Actualitate Ce ghiocei? Canabis la ghiveci…

Ce ghiocei? Canabis la ghiveci…

864

          În prag de 1 martie, când toată lumea caută flori la ghiveci, o acțiune inedită a forțelor de ordine a găsit altfel de plante. Astfel, „polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T.din Olt au efectuat, în această dimineață, o percheziție la locuința unui bărbat bănuit de trafic și consum de droguri.

În urma percheziţiei, a fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor.
Au mai fost indisponibilizate 5 pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, 3 grindere, 2 cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei și 2 telefoane mobile.
În urma cercetărilor a reieşit faptul că, în perioada 2018 – până în prezent, bărbatul ar fi comercializat aproape 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiul Caracal.
9 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.
Articolul precedent2019 – primăvara lui Gabriel Dima Buliteanu
Articolul următorDemisie la Piatra-Olt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here