Acasă Actualitate … doar 12,03 metri cubi

… doar 12,03 metri cubi

104

O societate comercială, cu sediul în judeţul Suceava, a fost sancționată contravenţional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei din domeniul silvic.
Poliţiştii olteni au depistat, pe raza comunei Pleşoiu, un ansamblul de vehicule care transporta cherestea răşinoase molid. Din cantitatea transportată, 12,03 metri cubi de material lemnos nu erau trecuţi pe avizul de însoţire.
„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că materialul lemnos era transportat de către o societate comercială cu sediul în judeţul Suceava, fără a corespunde din punct de vedere al volumului cu cantitatea înscrisă în avizul de însoțire prezentat de către conducătorul auto, existând o diferență de 12,03 metri cubi. Poliţiştii au sancţionat contravenţional societatea comercială, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei. Totodată, cei 12,03 m cubi de material lemnos, în valoare de 8.421de lei, au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Slatina.”, conform comunicatului de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.