Acasă Politic USR Olt, în linie dreaptă pentru europarlamentare

USR Olt, în linie dreaptă pentru europarlamentare

350

La sediul Uniunii Salvaţi România, filiala Olt, a avut loc vineri, 22 februarie a.c., o conferinţă de presă, susţinută de preşedintele organizaţiei judeţene, Silviu Anton şi deputatul USR de Diaspora, Radu Mihai. Aceştia au vorbit despre activitate USR în Parlament şi perspectiva alianţei USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare. Conducerea USR este încrezătoare în obţinerea unui rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare, primul test al alianţei foarmate din USR şi PLUS-ul lui Dacian Cioloş.

Lupta USR
Parlamentarii USR continuă lupta cu Puterea. Aceştia au depus vineri, 22 februarie 2019, la Parlament, listele cu semnăturile pentru iniţiativa cetăţenească prin care se doresc următoarele: asigurarea unor alegeri corecte, eliminarea pragului electoral la alegerile locale și europarlamentare, reducerea numărului de semnături necesare pentru înscrierea în alegeri, alegerea primarilor în două tururi, creșterea numărului de parlamentari aleși de Diaspora, vot liber pentru românii aflați în străinătate şi votul preferențial pe liste de partid (liste deschise).
Deputatul de Diaspora, Radu Mihai se arată revoltat de demersurile recente ale ministrului Justiţiei, Tudorel Toader de a aduce modificări la legile justiţiei prin ordonanţă de urgenţă, fără consultarea Consiliului Superior al Magistraturii şi a corpului de magistraţi lezând astfel independenţa justiţiei.

Despre alegerile europarlamentare, reprezentanţii USR cred într-un scor foarte bun. În competiţia pentru fotoliile din Parlamentul European, USR va merge împreună cu PLUS, cu care fac alinaţă. De asemenea, vor merge împreună la toate alegerile şi speră să ajungă la guvernare. De acolo unde vor implementa proiectele de care România are nevoie pentru a ajunge din urmă Occidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.