Acasă Actualitate Poliţiştii au dat iama în valutişti

Poliţiştii au dat iama în valutişti

372

Poliţiştii olteni au acţionat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere faptelor ilicite săvârșite cu ocazia operațiunilor de schimb valutar. Astfel, la data de 20 februarie, oamenii legii au depistat doi bărbaţi slătineni, de 65 și 53 de ani, în timp ce făceau un schimb valutar într-un mod care nu se încadrează în limitele legii.
„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei și au confiscat 1.000 euro și 2.100 lei.
Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat doi bărbați, de ambii din municipiul Slatina, în timp ce efectuau operațiuni de schimb valutar în alte condiții decât cele legale. Având in vedere aspectele constatate, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 R, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Totodată, ca măsura complementară, polițiștii au confiscat 1.000 de Euro și 2.100 de lei, sume ce ar fi fost folosite la activitatea ilicită. Activitățile desfășurate de polițiști vor continua în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilicite.”, conform comunicatului IPJ Olt.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.