Acasă Actualitate Prinşi cu mâţa-n sac de poliţişti

Prinşi cu mâţa-n sac de poliţişti

166

Cinci agenţi economici din Slatina şi Caracal au fost depistaţi, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, săvârşind infracţiunea de comcercializare a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

„Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost identificați 5 agenți economici, care aveau expuse, în vederea comercializării, 160 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, purtând însemnele de identificare ale unor branduri de renume.
În cauză, s-a dispus indisponibilizarea celor 160 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii prejudiciului creat titularilor mărcilor respective.
Polițiștii de investigare a criminalității economice au întocmit cinci dosare penale reprezentanților firmelor respective, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de Legea nr. 84/1998.”, spun poliţiştii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.