Acasă Actualitate Urmărit internaţional, prins la Iancu Jianu

Urmărit internaţional, prins la Iancu Jianu

126

Poliţiştii olteni din cadrul cadrul Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Iancu Jianu și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au depistat un bărbat care era urmărit internațional. Tânărul de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu era urmărit internaţional, de autorităţile italiene, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 120 000 de euro.

„În fapt, bărbatul era căutat, întrucât la data de 27 aprilie 2018, în complicitate cu mai multe persoane, ar fi pătruns într-un depozit din Italia, de unde ar fi sustras un tractor și un autovehicul. Folosind aceste vehicule, bărbatul și ceilalți complici ar fi spart zidul unei bănci de unde ar fi sustras un bancomat și suma de 120.000 de euro.
Polițiștii au prezentat bărbatul în față procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova. A fost dispusă reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi predat autorităților italiene.”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.