Acasă Actualitate Boboteaza, în siguranţă!

Boboteaza, în siguranţă!

69

Duminică 6 ianuarie a.c., e zi mare, este Boboteaza, o sărbătoare în care tot creştinul se îmbulzeşte să ia agheasmă, deşi mai rămâne destulă apă sfinţită după. Pentru astfel de evenimente, unde se adună foarte multă lume, este nevoie de oameni de ordine. Jandarmii olteni vor asigura protecția participanților, precum și prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale ce pot tulbura ordinea publică, la Catedrala Episcopală din Slatina, Mănăstirea Brâncoveni, Mănăstirea Călui și Mănăstirea Clocociov, la manifestările „Botezul Cailor”, „Încuratul Cailor de Bobotează”, „Botezul cailor de Bobotează” și ”Botezul Animalelor” organizate în localităţile Slătioara, Ghimpeţeni, Nicolae Titulescu și Vâlcele.
„Recomandăm cetățenilor care intenționează să ia parte la aceste manifestări să dea dovadă de calm și înțelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale.
De asemenea, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial.”, se arată în comunicatul de presă al Jandarmeriei Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.