Acasă Actualitate Autocar cu 29 de persoane, popas în şanţ…

Autocar cu 29 de persoane, popas în şanţ…

108

Un autocar, care se deplasa pe ruta Târgu Mureș – Craiova, având 29 de pasageri, a ajuns într-un şanţ de pe Drumul Județean 677, între localitățile Salcia și Pleșoiu. La faţa locului s-au deplasat: un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.
„La sosirea echipajelor, autocarul a fost găsit în afară carosabilul, răsturnat pe partea dreaptă, cu ușile blocate din cauza zăpezii, iar cele 29 de persoane se aflau în interiorul acestuia.
Cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialelor, pompierii au îndepărtat zăpadă care bloca accesul către persoanele din interior. Ulterior, toți cei 29 de pasageri au fost evaluați medical și evacuati în condiții de siguranță. Nicio persoană nu prezenta urme de traumă și nu a necesitat îngrijiri medicale.
După evacuare tuturor persoanelor, cu ajutorul unui buldoexcavator al SVSU Slătioara și al unui tractor al unei societăți comerciale, autocarul a fost repus pe carosabil.
Până la finalizarea misiunii de repunere a autocarului pe carosabil, cele 29 de persoane au fost transportate la școala din localitatea Slătioara.”, informează pompierii,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.