Acasă Actualitate Consiliul Județean Olt premiază performanţa în educaţie

Consiliul Județean Olt premiază performanţa în educaţie

295

Munca elevilor şi a dascălilor va fi răsplătită de către Consiliul Judeţean Olt. Instituţia judeţeană va acorda peste 400 de premii elevilor şi profesorilor îndumători, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate.
Astfel, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt, Consiliul Judeţean Olt organizează, marţi, 11 decembrie 2018, începând cu ora 14.00, în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Baran”- Slatina, festivitatea de premiere a olimpicilor olteni care au făcut din educaţie un brand de ţară.
„Demersul nostru își propune să evidențieze succesul școlar și să încurajeze elevii să se aplece și mai mult către studiu, în vederea obținerii unor rezultate deosebite.
Anul acesta, instituția noastră a reușit să acorde premii și pentru elevii și profesorii care s-au calificat la Olimpiadele Naționale de Specialitate, ca urmare a participării la etapele județene de profil, fiind oportun să încurajăm performanța școlară, prin premierea elevilor și a profesorilor care i-au pregătit, ca un act de recunoaștere și de răsplată a meritelor acestora.
Sumele necesare premierii, în cuantum total net de 184.200 lei, acordate conform regulamentului adoptat prin HCJ Nr. 182/25.10.2018, vor fi suportate din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt și vor fi înmânate celor 445 de premianți: 266 de elevi olimpici și 179 de profesori îndrumători, în cadrul unui eveniment festiv organizat de către Consiliul Județean Olt, Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor «Adrian Baran» Slatina.
Evenimentul va avea loc în Sala de Festivități a Palatului Copiilor «Adrian Baran» Slatina, în data de 11 decembrie 2018, începând cu ora 14:00.”, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.