Acasă Actualitate Artificii pe tavan….

Artificii pe tavan….

91

Duminică, 9 decembrie a.c., din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și cei de investigare a criminalității economice, în cadrul baza planului ”Foc de artificii 2018 – 2019”, au depistat 606 obiecte cu conținut pirotehnic, cântărind aproximativ 80 de kg., în valoare de 3.000 de lei

„Polițiști din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 39 de ani, din comuna Crâmpoia.
Obiectele pirotehnice au fost ridicate, în vederea confiscării, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept. Totodată, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au fost întocmite dosare penale pentru încălcarea prevederilor Legii nr.126/1995, întrucât doi agenți economici ofereau spre comercializare 500 de petarde categoria P1 și 11.520 de petarde categoria F2. Și în acest caz, polițiștii au ridicat obiectele pirotehnice în vederea confiscării.”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.