Acasă Politic Mariana Gheorghe. Președinte OFSD Balș. Nimic senzațional!

Mariana Gheorghe. Președinte OFSD Balș. Nimic senzațional!

805

Departe de ochii curioșilor, la distanță de problemele societății, la Balș, luni – 26 noiembrie 2018, au avut loc alegeri în cadrul Organizației de femei Social-Democrate.

Rezultat previzibil. Putea fi consemnat de acum o lună. Inimoasa Mariana Gheorghe a fost realeasă președinte. Într-o echipă pe care n-o prea cunoaște nimeni. Căci, la Olt, acțiunile femeilor pesediste sunt povești de centenar. chiar și președintele PSD Balș s-a plictisit la un moment dat și a apelat la cel mai bun prieten al omului… modern: telefonul mobil și aplicațiile sale. Pozele de grup, după eveniment, sunt reușite. Doar pentru câteva dintre doamne. Restul… să mai treacă pe la sală!
În rest, cum ar zice poetul Băsescu: „Dacă la București, de promovarea PSD-ului se ocupă doi pediști, la Balș contați cu siguranță pe Mariana Gheorghe! E tot din aceeași echipă. Altfel, tot despre fotografia de grup, zâmbetul doamnei președinte OFSD Olt, Corina Sulger, e unic. Ai zice că doar ea știe că s-au împăcat Dragnea cu Stănescu.

În rest, evenimentul ar fi fost senzațional, dacă femeile din OFSD Balș ar fi produs o rezoluție prin care să condamne războaiele interne din partid. Incendiar ar fi fost doar dacă în text ar fi sesizat rolul nefast al femeii din partid, atunci când toată țara, când nu râde de Dăncilă, o vede pe Dan de la Interne. Și pe Firea dată afară pentru delict de opinie. De Olguța nu mai are rost…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.