Acasă Actualitate ISU Olt „previne ghinionul”

ISU Olt „previne ghinionul”

95

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt (ISU Olt) a organizat, în ziua de marţi, 13 noiembrie, o serie de activităţi cu titlul: „Zilei Informării Preventive”. Prin această activitate, încă din 2011, de când se marchează Ziua Informării Preventive, ISU Olt doreşte să adcucă la cunoştinţa publicului
pericolele la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.
„În acest context, s-au organizat puncte de informare preventivă în zone cu aflux de persoane, din Slatina și Caracal, puncte de informare și lecții deschise în localitățile din Șerbănești, Vulturești și Ștefan cel Mare. În cadrul punctelor de informare au fost diseminate pliante realizate în cadrul campaniilor FOC – Flăcările Omoară Copii și RISC – Renunță Improvizațiile Sunt Catastrofale, cu accent pe măsurile specifice de prevenire a incendiilor în sezonul rece.
De asemenea, la sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt, precum și în subunitățile din Caracal și Scornicești s-au organizat „Ziua Porţilor Deschise”, pentru toţi cetățenii care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de pompier, să vadă tehnica de intervenție cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la acțiunile de salvare.”, spun reprezentanţii ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.