Acasă Actualitate Dezvoltare Urbană Slatina. COMUNICAT DE PRESĂ

Dezvoltare Urbană Slatina. COMUNICAT DE PRESĂ

934

           În date de 8 noiembrie 2018, am fost sesizați că pe bulevardul A.I. Cuza, în timpul operațiunii de montare a grătarelor de protecție cu rol decorativ, doi angajați ai SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL au recurs la cioplirea a doi arbori, fără a cere sau a avea acordul inginerului de specialitate.

În fapt, cei doi au încurcat grătarele pe care trebuia să le monteze la pomii respectivi. Menționăm că fiecare grătar este făcut pentru fiecare arbore în parte, ba chiar cu 10 centimetri mai mare decât diametrul acestuia.
Tot în cursul zilei de 8 noiembrie 2018, o echipă din cadrul societății a fost trimisă să evalueze pagubele. Cei doi arbori afectați de neglijența angajaților au fost evaluați de inginerii de specialitate din cadrul societății noastre și s-a constatat că nu există pericol de uscare și nu a fost afectată rezistența lor.
În urma acestui eveniment neplăcut, cei doi angajați urmează fie sancționați, o comisie de disciplină din cadrul societății va stabili sancțiunile ce vor fi aplicate, conform regulamentului de ordine interioară.
SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL regretă incidentul și îi asigură pe slătineni că va continua activitățile de înfrumusețare peisagistică a municipiului nostru.

DIRECTOR GENERAL SC DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL,
DUMITRESCU FLORIN

Articolul precedentUnde pot și unde vor să meargă pensionarii olteni
Articolul următorCuza, detronat. La Slatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here