Acasă Fără categorie Şedinţă extraordinară la C.J. Ultima rectificare bugetară pe 2018

Şedinţă extraordinară la C.J. Ultima rectificare bugetară pe 2018

288

Luni, 5 noiembrie a.c., consilierii judeţeni s-au întrunit într-o şedinţă extraordinară, acolo unde au dezbătut două teme importante, printre altele: aprobarea Master-Planului judeţului Olt şi a studiului de fezabilitate pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Olt, în perioada 2014-2020” şi rectificarea bugetului judeţului Olt pe 2018.

Investiţie în sănătate
În cadrul şedinţei, consilierii judeţeni au aprobat, la primul punct de pe ordinea de zi, Master-Planul pentru serviciul de apă şi canalizare şi, de asemenea, şi studiul de fezabilitate pentru proiectul derulat de Compania de Apă Olt.
Pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul de rectificare bugetară, în special pentru domeniul sănătăţii. S-a solicitat rectificarea unei sume aferente achiziţionării unui echipament screening auditiv prin otoemisiuni acustice, care, în primă instanţă costa 18.000 lei – sursa de finanţare fiind de la bugetul de stat prin Ministerul Sănătăţii, dar după o constatare, preţul de achiziţie este de 20.000 lei, proiect de hotărâre votat de către consilierii prezenţi. Diferenţa de 2.000 lei va fi suportată de Consiliul Judeţean Olt, prin rectificarea de buget.
„Prin hotărâre de guvern ne-au mai fost alocaţi 1,5 milioane lei pentru Direcţia Copilului şi am primit finanţarea penrtu achiziţia unor aparate, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, din banii Guvernului, prin Ministerul Sănătăţii. Am aprobat aceste lucruri, în şedinţa Consiliului Judeţean de astăzi”, a spus Mariu Oprescu.
Rectificarea bugetului vine în contextul unei hotărâri de guvern prin care se acordă bani la bugetele judeţene, pentru câteva domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.