Acasă Actualitate Episcopia Slatinei şi ISJ Olt, pentru cei nevoiaşi

Episcopia Slatinei şi ISJ Olt, pentru cei nevoiaşi

90

Episcopia Slatinei şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au înfăptuit un parteneriat pentru a organiza în Slatina, Caracal, Corabia, Balș și Drăgănești-Olt cea de-a II-a ediție a campaniei „Dăruiește (cu) bucurie!”, în perioada 25 octombrie-25 decembrie a.c.
„Mulți dintre noi avem haine pe care nu le mai purtăm, dar care pot fi de un mare ajutor acelora care nu mai au nimic.
Așadar, apelăm la dvs. pentru a dona orice ar putea fi de folos pentru persoanele fără adăpost, pe timpul iernii: haine groase, paltoane, pulovere, hanorace, blugi, pături, saci de dormit, dar și încălțăminte de toate mărimile: bocanci, cizme, sau ghete, adresând rugămintea ca acestea să fie în stare bună, să nu fie murdare sau rupte.
Persoanele dornice să se implice în această acțiune pot face donații la fiecare biserică din orașele menționate, sau la Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților, situat în orașul vechi, pe strada Grădiniței, nr. 1.
Implicarea fiecăruia dintre noi poate însemna un strop de căldură pentru acești oameni nefericiți, cărora soarta le-a zâmbit mai puțin!”, se arată în comunicatul de presă emis de Episcopia Slatinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.