Acasă Actualitate ALDE Olt. Mihai Niţă: „ALDE nu are nicio intenţie de a părăsi...

ALDE Olt. Mihai Niţă: „ALDE nu are nicio intenţie de a părăsi Coaliţia”

193

Stabilitate este cuvântul de ordine în organizaţia de la Olt a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor. Asigurarea că partidul condus de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este întărită prin spusele preşedintelui ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă. Lângă domnia sa, în cadrul conferinţei de presă, s-a aflat şi vicepreşedintele CJ Olt, Ioan Ciugulea.
Pe ordinea de zi a conferinţei de presă s-au aflat teme precum: clarificarea unor zvănuri apărute în spaţiul public sau ordonanţa pentru amnistie şi graţiere, dar şi teme locale. La această temă din umă, liderii locali ai ALDE Olt au spus că îşi doresc să continue întărirea organizaţiilor şi creşterea în sondaje, formaţiunea politică trecând de peste 12%.

ALDE rămâne în Coaliţie
Deşi se zvonesc multe lucruri despre o fisură în relaţiile pe care le au, la vârf, Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, Mihai Niţă dă asigurări că ALDE nu va ieşi din Coaliţie.
„ALDE nu are nicio intenţie de a părăsi Coaliţia. Nu am discutat niciodată această problemă., iar ieri, la şedinţa Biroului Naţional, domnul preşedinte Tăriceanu a întărit acest lucru. Este un subiect care nu ne aparţine. Noi îl considerăm un zvon”
Pentru a întări afirmaţia că ALDE nu se desparte de PSD, Mihai Niţă spune că este mulţumit de activitatea parlamentară şi guvernamentală, şi dă exemplul ministrului Dezvoltării şi vicepremier, Paul Stănescu:
„Domnul Paul Stănescu a demonstrat că a făcut faţă funcţiei de ministru la Dezvoltare, cât şi funcţiei de vicepremier. Consider că trebuie să rămână în continuare şi, dacă cei din PSD consideră că pentru ce-a spus nu merită să rămână, este problema lor. Eu cred că , şi nu fiind subiectiv pentru că este de la noi din judeţ, ar trebui să rămână ministru”,

Niţă, în favoarea OUG…
În cadrul conferinţei de joi, liderul ALDE Olt, a declarat că dacă ar fi în postura de a semna un act normativ privind amnistia şi graţierea, nu ar sta pe gânduşi şi ar semna un astfel de document, susţinând astfel acest demers pe care îl are pe agendă ministrul Toader, de la Justiţie:
„Aici e problemă pe care nu pot eu să mă pronunț, se dă sau nu se dă, dar dacă ar fi după mine, vă spun sincer că aș da-o. Dacă se dă o asemenea ordonanță de Guvern, ministrul trebuie să o smeneze, pentru că altfel nu se poate da ordonanța”, a spus Niţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.