Acasă Actualitate Oprescu bate suedezi. Pe unde-i prinde!

Oprescu bate suedezi. Pe unde-i prinde!

193
       Naţionala de fotbal a României U19, pregătită de olteanul originar de la Piatra-Olt, Dan Oprescu, este în grafic. Peste reprezentativa mare a lui Cosmin Contra, acolo unde compromisurile din lot nu dau rezultate.
O „dublă” amicală cu Suedia, un ultim test înaintea debutului calificărilor pentru Campionatul European U19 din… 2019. De două ori 2-1 cu suedezii. Vineri şi duminică. Semn că fotbalul de mâine are jucători care promit şi pot, faţă de cei care au promis cândva şi nu pot azi.
Testul lui Oprescu, prin cele două jocuri, a arătat constanţă, echilibru şi determinare. În lotul pentru meciurile cu suedezii s-au aflat jucători de la Viitorul, FCSB, Astra, Clinceni, CFR, Craiova, Petrolul, Dinamo 1948…
După meciurile de pregătire urmează calificările la Campionatul European din Armenia 2019. În noiembrie, trei examene grele: primul cu Bulgaria, al doilea cu Grecia şi ultimul cu Gibraltar. Primele două echipe din grupă merg la Turneul de Elită din Portugalia şi Germania. De acolo de unde câştigătoarele grupelor ajung la Europeanul din Armenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.