Acasă Actualitate Accident la Valea Mare. Trei victime, transportate la UPU Slatina

Accident la Valea Mare. Trei victime, transportate la UPU Slatina

141

În seara ultimei zile de vineri din septembrie, pe Drumul European 574, la ieșirea din Slatina spre Valea Mare, pompierii slătineni, cu un echipaj SMURD și o autospecială pentru descarcerare, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, s-au deplasat la locul unui accident petrecut între trei autoturisme, în care se aflau patru bărbați.
La sosirea echipajelor, cele patru persoane au fost găsite în afara autoturismelor, conștiente.
Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Celaru, județul Dolj, șofer la unui dinte autoturisme, acesta era conștient și prezenta excoriații la nivelul feței și dureri la membrul inferior stâng.
Echipajele de la Serviciul de Ambulanță au preluat pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-față al aceluiași autoturism, în vârstă de 46 de ani, tot din localitatea Celaru, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial și un bărbat, în vârstă de 27 de ani, șofer, conștient cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. Toate cele trei victime au fost transportate la UPU Slatina.”, declară pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.