Acasă Actualitate Trei zile de distracţie cu „Oltenii &… Restu’ lumii”

Trei zile de distracţie cu „Oltenii &… Restu’ lumii”

277

Ajuns la cea de XXIV-a ediţie, Festivalul Internaţional de Umor „Oltenii &… Restu’ lumii”, invită, şi în acest an, oltenii dintre graniţe, dar şi pe cei de pretutindeni, la trei zile de muzică şi multă voie-bună. Festivalul va debuta vineri, 14 septembrie, pe la 10:10, cu vestita vamă oltenească de la Podul Olt, acolo unde va fi întâmpinată personalitatea festivalului, Oana Sârbu, care va susţine un recital în prima zi a festivalului (ora 19:00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”). După vamă, toţi cei care simt olteneşte vor merge pe Esplanadă, unde se va da cep la butoiul cu must de la localul „La căţaua leşinată”. În prima zi a festivalului vor susţine recitaluri trupele Alutus şi Provincialii (de la 20:20, pe Esplanadă).
În cea de-a doua zi, în zonele Zahana, Steaua şi Fântâna Speranţei vor avea lor demonstraţii artistice ale ansamblurilor populare ale etniilor invitate. Pe la apus, pe scena festivalului, de pe Esplanadă, vor urca nume cunoscute ale muzicii precum: Mariachi Los Platanos (de la ora 20:00), Ruby (de la ora 20:20), iar Zdob şi Zdub (de la ora 21:05).
Pe 16 septembrie, în ultima zi a festivalului, Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” îşi va începe stagiunea de toamnă şi iarnă, cu începere de la ora 17:17. Mariachi Los Platanos (de la ora 20:00) vor cânta în deschiderea celor două recitaluri ale artistei Oana Radu şi a lui Pepe & Band.
P.S. Organizatorii au pregătit cantităţi mari de must, mii de mici şi multă mâncare tradiţională oltenească, actori pe picioroange, fachiri, statui vivante, flaşnetar… Şi câte şi mai câte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.