Acasă Politic Marius Iancu: „PSD îşi asumă adoptarea şi implementarea unor proiecte strategice pentru...

Marius Iancu: „PSD îşi asumă adoptarea şi implementarea unor proiecte strategice pentru România.”

177

Deputatul Marius Iancu prezintă o serie de proiecte, care vor ajuta la dezvoltarea României, toate realizate prin intermediul partidului de guvernământ.
„Pentru prima dată în istoria ultimililor 30 de ani, un partid politic, PSD, îşi asumă adoptarea şi implementarea unor proiecte strategice pentru România.
Înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Invesţitii, care va revitaliza companiile de stat, va reindustrializa România şi va duce la crearea de noi locuri de muncă bine plătite.
Înfiinţarea Fondului Naţional de Dezvoltare, un vehicul de investiţii financiare, care are ca obiectiv sprijinirea şi înfiinţarea de IMM-uri.
Un alt obiectiv strategic este Aderadea la zona euro, care înseamna stabilitate macroeconomică, stabilitatea preţurilor şi cresterea veniturilot populaţiei şi a investiţiiilor româneşti şi străine.
Parlamentul României va adopta «Strategia Nationala pe termen lung Romania 2040» şi Legile Siguranţei Naţionale.
Sunt proiecte pe care PSD doreşte şă le implementeze pentru că ele înseamnă continuarea dezvoltării României printr-o strategie pe termen lung dezbătută şi adoptată de către toţi care decid viitorul acestei ţări.”

Articolul precedentPoetul Grigore Călin, premiat pentru exprimarea patriotismului prin vers
Articolul următorDragă domnule ALDE Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here