Acasă Actualitate Țara proștilor! La Olt, Metrologia și Protecția Consumatorilor n-au curent…

Țara proștilor! La Olt, Metrologia și Protecția Consumatorilor n-au curent…

327
    România este o țară a tuturor posibilităților, condusă de cine e condusă… Nu trebuie să vă mire de ce la Slatina, pe strada Pitești, vizavi de Secția de Drumuri Naționale este o groapă în care-ți rupi mașina, pentru care ai plătit acciză la carburant și rovignetă. Nu cereți, dacă nu aveți de unde!
În schimb, ar fi derâs, dacă n-ar fi de plâns: tot în Slatina, două instituții publice, finanțate din ce plătește fiecare român care mai muncește astăzi, menite să servească poporul, sunt aproape inactive. Comisariatul Pentru Protecţia Consumatorilor Olt și Serviciul Județean de Metrologie Legală Olt, nu au, de aproape două luni de zile, curent electric. Adică, se lucrează la lumânare. Noroc că pe timp de vară programul de lucru este pe zi lumină. Nu funcționează partea de informatică, iar asta nu este de ajuns: personalul de acolo nu are acces la grupuri sanitare… Situația descrisă mai sus, confirmată de la sursă, se așează peste un litigiu pe care proprietarul imobilului de pe Sevastopol Nr. 2 îl are cu cele două instituții.
Curios ar fi un lucru: dacă prefectul județului Olt, profesorul Silviu Neacșu, reprezentantul Guvernului în teritoriu, știe de o asemenea situație, iar dacă este așa, cum o tolerează?!
Aviz cetățenilor ce au nevoie de cele două instituții: să caute în altă parte! La Olt e dezastru…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.