Acasă Fără categorie Simona, de la Jandarmi, aleargă, câştigă şi nu bate pe nimeni

Simona, de la Jandarmi, aleargă, câştigă şi nu bate pe nimeni

170

O instituţie aflată într-un deficit de imagine încearcă să pună ciob peste ciob şi să devină un partener de încredere al cetăţii. Jandarmeria arată şi o altă faţă, alta decât cea văzută pe 10 august, în Bucureşti, în Piaţa Victoriei.

„În perioada 25-26 august a.c., plt. adj. Floricel Simona din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a participat la două concursuri de alergare, situându-se pe primele poziții.
Sâmbătă, 25 august, pe stadionul Iolanda Balaș Soter din mun. București, s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism Masters. Participând la proba de 10 000 m, subofiţerul a reușit să se claseze pe locul 2 la categoria +40 ani feminin.
Duminică, 26 august, a participat la concursul de alergare Maratonul Olteniei din Rm. Vâlcea. Cursa la care a participat a măsurat distanța de 21,5 km (semimaraton), diferență pozitivă de nivel de 600 m. Timpul obținut a fost de 2 ore și 27 minute, ocupând locul 4 la general feminin și locul 3 la categoria de vârstă.”, confom unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.